Egy vendég éjszakás csomagra 2 éj = 3 éjszakai szállással

» Akció
» Téli csomagok

Áttekintés

Hosszuhetény - Kisújbánya 9. Hosszuhetény, Baranya Megye, Dél-Dunántúl, Magyarország 7694

Én két éve ismerkedtem meg ezzel a csodálatos falucskával. Egy rövid itt tartózkodást egyre több és több látogatás követett. Megismertük a környéket, az itt élőket, és egyre többet mondogattuk, hogy ez az a hely az, ahol el tudnánk képzelni az életünket.

Ár

HUF 4500.00

Elérhetőségi info

Kapcsolat személy: László Katalin - Póczik Zoltán

Telefon: +36-72-950-223

E-mail: e-mail küldése

URL: http://www.klumpastanya.hu

Részletes bemutató, ismertető

Töltsön nálunk 2 éjszakát és a 3.éjszakát ajándékba adjuk.
Félpanziós csomag ára: 4500.-FT /fő/éj

Zoli már alapos ismerője a falunak, egy régi jó barát, Derksen Gyöngyi révén. Én két éve ismerkedtem meg ezzel a csodálatos falucskával. Egy rövid itt tartózkodást egyre több és több látogatás követett. Megismertük a környéket, az itt élőket, és egyre többet mondogattuk, hogy ez az a hely az, ahol el tudnánk képzelni az életünket. Már csak azt kellett kitalálni, mivel foglalkozunk majd. Hosszas ötletelgetés után a következőkre jutottunk: itt egy gyönyörű helyen fekvő település, amit sok turista látogat, akiknek viszont nincs lehetőségük az étkezésre, ha a hosszú túrázás közben megéheznének.
2010 júniusában vásároltuk meg a faluközpont egyik takaros házát, 2011 nyarára végeztünk a felújításával. Úgy érzem, sikerült megvalósítani elképzeléseinket, kialakítottunk egy kényelmes otthont, egy hangulatos apartmant, és egy kis büfét az éhes és szomjas vándoroknak.
Végül pedig, mi ragadott meg minket Kisújbányában? Az a varázslat, amit nekünk nyújt: a természet közelsége, nyugalma, a méltóságos dombok és az erdő sajátos hangulata; az első Óbányára vezető túra; az egymásra mindig odafigyelők és ráérők kedvessége, amit a rohanó városi életben szinte teljesen kiirtottak az emberekből. Itt átértékelődik az idő fogalma, a természet az úr. Ez a hely alázatot kér, de rengeteg szépséget ad cserébe.

Kadecskáné László Katalin
üzletvezető

Képtár

Egy vendég éjszakás csomagra 2 éj = 3 éjszakai szállással

Kattintson ide a diavetítés megtekintéséhez. Kattintson egy képre az indításhoz

Térkép