Szilveszteri ajánlat szállodai ellátással

» Akció
» Szilveszter
» Téli csomagok

Áttekintés

SALGÓTARJÁN-ERESZTVÉNY Magyarország 3121

A Salgó Hotel egy teljes körű felújítást követően, 2008-ban nyitotta meg ismételten kapuit Vendégei előtt. Természetvédelmi területen, a Cserhát, a Mátra és a Karancs – hegység találkozásainál, az erdő közepén megbújó szálloda

Ár

HUF 53000.00

Elérhetőségi info

Telefon: +36 (32) 435-558

Fax: +36 (32) 435-558

E-mail: e-mail küldése

URL: http://salgohotel.hu

Részletes bemutató, ismertető

A csomag tartalma:

53. 000 Ft / 2 fő / 2 éj

szállás, félpanziós ellátás,
szolgáltatás-használat és
felejthetetlen Szilveszter


Az Ön számára is fontos, hogy a szilvesztert kellemes, elrejtett környezetben, pompás vacsorával ünnepelje? Akkor a Salgó Hotel a megfelelő választás!

Éjfélkor, a hagyományos tűzijáték sem marad el! Aki komoly késztetést érez a változtatásra, annak az új év beköszönte az új élet kezdetét is jelentheti. Minden kedves vendégünk a csodaszép fényár kíséretében teheti meg újévi fogadalmát! Régi paraszti hagyományok szerint az újévi jókívánságoknak nagy jelentőségük van, befolyásolják a következő évi munkát, a termést, az újévi cselekedetek hatással vannak az egész évre.

A zenéről csak annyit árulunk el, hogy élő zenét biztosítunk a táncolni kedvelőknek, de természetesen lehetőséget biztosítunk azoknak is, akik beszélgetni vágynak.
Éjfélkor pedig egy ajándék pohár pezsgővel köszöntheti az Újévet.

A Salgó Hotel egy teljes körű felújítást követően, 2008-ban nyitotta meg ismételten kapuit Vendégei előtt. Természetvédelmi területen, a Cserhát, a Mátra és a Karancs – hegység találkozásainál, az erdő közepén megbújó szállodánk friss, erdei levegővel, csenddel, nyugalommal és segítőkész személyzettel várja kedves Vendégeit. Régiónk szubalpin klímájának, természeti szépségeinek köszönhetően elsősorban az üdülésre, a rekreációra, valamint az aktív pihenésre vágyók számára ideális. A környék levegője kiválóan alkalmas légúti megbetegedések kezelésére, megelőzésére. A családi nyaralások mellett konferenciák, tréningek, esküvők, tanulmányi kirándulások, valamint erdei iskolák tökéletes helyszíne szállodánk.

Az országban talán egyedülálló módon Vendégeink forrásvízben fürödhetnek, sőt akár ezt a kristálytiszta forrásvizet fogyaszthatják nap, mint nap, hiszen szállodánk ezt a vezetékes ivóvízhálózatból nyeri. Mint köztudott, a forrásvíz a szervezetünk számára a legkedvezőbb élettani hatású ivóvíz, mivel természetes ásványanyag tartalommal rendelkezik.

Hisszük, hogy környékünk olyan gazdag földrajzi adottságokban, történelmi, irodalmi, néprajzi emlékekben, hogy méltán érdemes a nagyobb figyelemre. Ismerje meg Ön is ezt a meseszép tájat, hangulatos szállodánkat, barátságos személyzetünket!

SALGÓ HOTEL – ÉLMÉNY ITT LENNI!
Szállodánkban összesen 80 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani az alábbiak szerint:

20 DB 2 ÁGYAS SZOBA,9 DB 2+2 ÁGYAS APARTMAN,VALAMINT 1 DB NÁSZUTAS LAKOSZTÁLY KERÜLT KIALAKÍTÁSRA.

Kilátás szempontjából szobáink a parkerdőre tekintenek, felszerelés tekintetében televízióval felszereltek és zuhanykabinnal ellátottak. Apartmanjaink dupla alapterületűk, egy nappali és egy háló részből állnak. Nászutas lakosztályunk nappali részében egy kétszemélyes kanapé található 2 db fotellel, a hálószobában pedig egy franciaágyat helyeztünk. Különlegessége, hogy sarokkádas fürdőszobája egybe épült a hálószobával. Minden szobában, csak úgy, mint a termeinkben és a szálloda közös helyiségeiben ingyenes WIFI áll vendégeink rendelkezésre.

A SZÁLLÁSDÍJ AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOKAT TARTALMAZZA:

BŐSÉGES BÜFÉREGGELIFINN SZAUNA ÉS FITTNESS GÉPEK HASZNÁLATASZABADIDŐS SZOLGÁLTATÁSAINK: ASZTALITENISZ, LENGŐTEKE, DARTS, SAKKPARKOLÁS WI-FI

Képtár

Szilveszteri ajánlat szállodai ellátással

Kattintson ide a diavetítés megtekintéséhez. Kattintson egy képre az indításhoz

Térkép