Wellness akció

» Wellness

Áttekintés

Harkány Baranya Megye, Dél-Dunántúl, Magyarország

Az Ametiszt Hotel Harkány a város szívében, az Európa szerte ismert gyógyfürdőtől 250 m-re, egy csendes, nyugodt utcában található. Igényesen és korszerűen berendezett, többségében teraszos szállás.

Ár

HUF 11990.00

Részletes bemutató, ismertető

A hotel rendezett, színekben bővelkedő kertjével és az Ametiszt Hotel Étterem platánfás kerthelyiségével várja a kikapcsolódni vágyókat, Harkány iránt érdeklődőket
A hotel közelében és Harkány gyógyfürdőjében a gyógy- és wellness szolgáltatások széles választéka található (masszázs, teniszpálya, sportpálya, szauna, pezsgőfürdő, gőzfürdő).

A szálloda *** kategóriájú, 23 kétágyas, 4 háromágyas korszerű szobáinak többsége teraszos. 2-2 szoba összenyitható, családi kétágyas szoba. A szobák parkettásak, fürdőszobát, TV-t, hűtőszekrényt, szobaszéfet, hajszárítót tartalmaznak. Az ablakok szúnyoghálósak.

Az Ametiszt Hotelhez tartozó étterem Harkány főutcáján található. Kerthelyisége a szálloda pázsitos, növényekkel teli, üde, zöld kertjére néz. A tradicionális polgári értékrendet követő étterem a magyar konyha képviselője. Az öreg platánok hűsítő lombja alatt élvezheti a helyi jellegzetes ételeket és a környék illatos fehér- és testes vörös borait. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora alkonyatkor a kertben páratlan élményt nyújt a gasztronómia szerelmeseinek.

Szolgáltatások:
Saját étterem, Légkondicionálás, Internet, WiFi, Saját parkoló, Kert helység

* asztal
* Asztali etetőszék
* Bébi étel melegítési lehetőség
* Franciaágy
* Fürdetőkád
* Gyerekágynemű
* hütő
* Internet
* Kert helység
* két ágyas ( különágyas )
* Klíma
* klíma
* Légkondicionálás
* Rácsos kiságy
* Saját étterem
* Saját parkoló
* szék
* Szekrény
* Tv
* Üdülési Csekk Elfogadóhely
* WiFi
* zuhanyzó

Képtár

Wellness akció

Térkép