Aktív kikapcsolódás.

» Akció
» Kihagyhatatlan
» Wellness

Áttekintés

Egerszalók Polonia Apartman **** Heves Megye, Észak-Magyarország, Magyarország

Ajánlatunk magába foglal:3 nap/2 éjszaka szállás franciaágyas szobában, 1x belépõ a demjéni Termálfürdõbe és 1x egész napos kerékpárkölcsönzés. Á r : 8000.- Ft/fõ

Ár

HUF 8000.00

Részletes bemutató, ismertető

Jó levegő,víz,napfény az országban egyedülálló gyógyvízzel rendelkező Egerszalókon.
Új,kényelmes üdülőház a falu szívében,csendes,nyugodt környezetben található,ahol 5 külön bejáratú apartman várja a vendégeket.
Étterem,élelmiszer üzlet,buszmegálló,ATM,posta,gyógyszertár,orvosi rendelő mindössze kb.100 méterre va.
Az egyedülálló gyógyvízzel rendelkező fürdő 2 km.-re a demjéni termálfürdő 4 km.-re, a horgásztó pedig szintén 2 km.-re található.A fürdők felé vezető úton pincék sora várja a minőségi borra vágyókat.Eger 6 km.-re van, ahol csodálatos történelmi emlékek,látnivalók és programok várják az idelátogatókat egész évben.A környéken rengeteg erdő van,ahol a túristaútvonalakat követve felejthetetlen kirándulásokat lehet tenni.
Információs táblánkon mindezen lehetőségek fel vannak tüntetve és kedves vendégeink rendelkezésére állnak.
Apartmanjaink felszereltsége: Mindegyik apartman galériás kialakítású. Az alsó szinten van a nappali, melyben egy teljesen felszerelt minikonyha, étkező,tv,kétszemélyes ággyá alakítható kanapé található. A nappaliból nyílik a fürdőszoba és a wc.A galérián van kialakítva a hálórész.
További szolgáltatások:zárt parkoló,wifi,bográcsozási és grillezési lehetőség,kerékpár kölcsönzés,kosárlabda,tollaslabda,napozóterasz.

Képtár

Aktív kikapcsolódás.

Térkép