Nyári Strandolimpia 2 éj (július-augusztus)

» Akció
» Félpanzió
» Ifjúsági ajánlatok
» Nyári ajánlatok
» Wellness

Áttekintés

Zalakaros - MenDan Thermal Hotel & Aqualand**** Zalakaros - MenDan Thermal Hotel & Aqualand**** Zala megye, Nyugat-Dunántúl, Magyarország

Megkezdődik a nyári strandolimpia Zalakaroson! A helyszín: a 7 medencés MenDan Thermal Hotel, és a közvetlen szomszédságában található 22 medencés zalakarosi Fürdő!

Ár

HUF 39900.00

Elérhetőségi info

URL: http://netszallas.hu/package/Nyari_Strandolimpia_2_ej_julius-augusztus_/

Részletes bemutató, ismertető

A MenDan Thermal Hotel & Aqualand****superior több mint 10 éve Magyarország egyik legminőségibb wellness szállodájaként folyamatos megújulással és fejlesztésekkel érte el, hogy több alkalommal is hazánk legjobb wellness szállodája, családi wellness szállodája, virágos szállodája és még számos versenyen kiemelkedő helyezést ért el, és megkapta többek között a turizmus minőségi díjat is. A tényeket nem csak szavak, de számok is alátámasztják! A kiemelten vendégbarát bánásmódért közel 200 fő mosolygó kolléga, 161 exkluzív, luxus színvonalú kétágyas és családi szoba, 1000 nm-es saját fürdőkomplexum úszó-, élmény- termál és pezsgőmedencével, gyermek pancsolóval, játszószobával, élményzuhanyokkal, szauna szigettel, mediterrán pihenővel, napozó és panoráma terasszal. Wellness ?fronton? több mint fél száz masszázs, köztük eredeti thai és indiai ayurvedikus kezelések, több mint száz kozmetikai kezelés, szolárium pedikűr-manikűr, fodrászat, aromafürdő, továbbá terápiás, medical wellness és selfness kezelések, szakorvosi tanácsadások. Különleges büszkeségünk gasztronómiánk: saját cukrászatunk helyben készített süteményeivel és péksüteményeivel, mesterszakácsunk 33 méteres (!) büféasztalon felszolgált ételkülönlegességeivel, kávézónk, pool bárunk és koktél bárunk egyedi ajánlataival továbbá legújabb ajánlatunkkal: a Norbi Update büfésarokkal! A játszóház és gyermekfelügyelet, az egész napos családi programok, felkészült sport- és gyermek animátor csapat, 700 fős konferenciakapacitás és mindössze 50 méteres távolságunk a 25 medencés zalakarosi Gyógy-, Élmény és Strandfürdőtől mind hozzájárultak ahhoz, hogy kiérdemeljük: mi vagyunk a mosoly négy csillaga!

Megkezdődik a nyári strandolimpia Zalakaroson! A helyszín: a 7 medencés MenDan Thermal Hotel, és a közvetlen szomszédságában található 22 medencés zalakarosi Fürdő!
Sportágak:
- családi medenceátúszás, junior kategóriában pancsoló és csúszda akrobatika
- panoráma terasznapozás
- szauna show bemutató mézes, jeges, csokoládés… „pályán”
- tájékozódó séta több hektáros parkosított strandterületen
- 33 méteres büfé vacsorafogyasztás
- play station szorító tiniknek, családi és gyermek animációs csoport játékok több korosztályban
- strandröplabda, nordic walking, aqua fitness és még számtalan kötetlen sportág
- több mint 100 kategóriában hagyományos és egzotikus masszázsok küzdenek meg egymással a legkényeztetőbb szolgáltatás aranyéremért
- a szépségfokozó-maraton kategóriában fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr, szolárium és aromafürdő használata is megengedett!
- a versenyképes testsúly eléréséhez update1 büfékínálattal, továbbá egy világújdonsággal a hypoxi-dermology feszesítő, karcsúsító és narancsbőr elleni kezeléssel járulunk hozzá!

Állítsa fel Ön is a legjobb nyaralás világrekordját!



A csomag tartalma:
*szállás kényelmes szobáinkban az Ön választása szerint félpanziós ellátás bőséges büféreggelivel és büfévacsorával * 1x üdvözlő ital * rekord hosszúságú 33 m-es büféasztal minőségi alapanyagokból készült széles választékkal a reggelinél, helyben sütött pékáru, reggeli sütemények, update pékáru, update 1 csökkentett szénhidrát és kalóriatartalmú ételeket és desszerteket kínáló sarok büfénken * a szállodai fürdőkomplexum, az Aqualand használata vasárnaptól csütörtökig 7-21 óráig, pénteken és szombaton 7-22 óráig (sodrófolyosós úszó-, termál- és élménymedence, Kneipp taposó, pezsgőfürdő) gyermek pancsoló és gyermek játszóház az Aqualand területén * finn szaunák * Szauna Cocktail Show-k szauna mesterünk közreműködésével * egyedülálló élményzuhanyok * gőzkabin * merülő medence, dézsazuhany * trópusi pihenőszoba * fitness terem kardiogépekkel * napozó és panorámaterasz * 5 tibeti és Napüdvözlet jógagyakorlat lehetőségek * reggeli torna * vízi torna * gerinctorna * streching * Nordic Walking * csoportos Pilates és aerobic órák * wellness tanácsadás * fürdőköpeny használat * szépségápolási tanácsadás * játszószoba és gyermekprogramok, gyermek animáció, kézműves játékok * play station sarok * minden este élőzene, hétvégente változatos műsorok, mint magyaros est, bűvész műsor, latin táncest szombatonként éjszakai fürdővarázs party fényekkel, hastánccal és zenével * borkóstoló csütörtökönként * pénzeső minden héten más időpontban * *felár ellenében kedvezményes strandbelépő a szállodától 50 méterre található Gránit Gyógy-, Élmény és Strandfürdő területére*


2 éjszaka
Superior szobában: 39.900,- Ft/fő
Luxus superior kétágyas szobában: 43.500,- Ft/fő
Exkluzív apartmanban: 47.900,- Ft/fő
Junior suite/de lux szobában: 51.500,- Ft/fő
3.4. fő pótágyon (családi szobában): 19.800,- Ft/ fő

Gyermekkedvezmények:
(Családi szobában)
0-5,99 éves korig: a szállás és ellátás ingyenes
6-11,99 éves korig a szállás félpanzióval 4.900,- Ft /fő /éj
12 éves kortól pótágy ár fizetendő

A gyermekkedvezmények minden esetben annyi gyermekre érvényesek, ahány felnőtt (fizető vendég) lakik a szobában!

Egyéb információk:
Egyágyas felár: 5.800,- Ft /fő /éj
Idegenforgalmi adó: 400,- Ft /fő /éj
Parkolás: 800,- Ft autó /nap

Képtár

Nyári Strandolimpia 2 éj (július-augusztus)

Térkép